Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  11/05/1999
Data da última atualização:  11/05/1999
Autoria:  CORAH, L. R.
Título:  Relationship of nutrition and dystocia.
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  Agri-Practice, v.8, n.2, p.26-28, Feb. 1987.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  As cow-calf producers have strived to improve weaning weights, one of the disappointing side effects of the emphasis on growth in the cattle industry has been increased calving difficulty in first calf heifers. Survey in many states indicate that from 25 to 50% of the beef heifers require assistance at calving. In some herds, this incidence may be as high as 75 to 870 %. Research has clearly shwn the detrimental economic effect of calving difficulty in first calf heifers. Research¹ at Miles City, Montana, reported that 57% of all calf deaths at birth were dystocia related. A study² at the Meat Animal Research Center, Clay Center, Nebraska, analyzed 5,064 parturitions over a 6 year period and found that calf losses at or near the time of birth were four times greater in calves experiencing dystocia than in those born unassisted.
Palavras-Chave:  Bovine.
Thesagro:  Bovino; Nutrição.
Thesaurus Nal:  nutrition.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP38781 - 1ADDSP - --SP49954995
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  22/12/2005
Data da última atualização:  22/12/2005
Autoria:  CASCARDO, F. S.; NOGUEIRA, R. I.; GASPARETTO, C. A.
Título:  Desidratação de suco de acerola (Malphigia glabra, Linné) por atomização.
Ano de publicação:  2003
Fonte/Imprenta:  In.: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 5., 2003, Campinas, SP. Resumos... Campinas, 2003. 1 CD-Rom.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Suco: Acerola.
Thesagro:  Atomização; Desidratação.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA8209 - 1UPCPL - --CD 00932005.00008
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional