|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
11/05/1999 |
Data da última atualização: |
11/05/1999 |
Autoria: |
CORAH, L. R. |
Título: |
Relationship of nutrition and dystocia. |
Ano de publicação: |
1987 |
Fonte/Imprenta: |
Agri-Practice, v.8, n.2, p.26-28, Feb. 1987. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
As cow-calf producers have strived to improve weaning weights, one of the disappointing side effects of the emphasis on growth in the cattle industry has been increased calving difficulty in first calf heifers. Survey in many states indicate that from 25 to 50% of the beef heifers require assistance at calving. In some herds, this incidence may be as high as 75 to 870 %. Research has clearly shwn the detrimental economic effect of calving difficulty in first calf heifers. Research¹ at Miles City, Montana, reported that 57% of all calf deaths at birth were dystocia related. A study² at the Meat Animal Research Center, Clay Center,
Nebraska, analyzed 5,064 parturitions over a 6 year period and found that calf losses at or near the time of birth were four times greater in calves experiencing dystocia than in those born unassisted. |
Palavras-Chave: |
Bovine. |
Thesagro: |
Bovino; Nutrição. |
Thesaurus Nal: |
nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01251naa a2200169 a 4500 001 1795836 005 1999-05-11 008 1987 bl --- 0-- u #d 100 1 $aCORAH, L. R. 245 $aRelationship of nutrition and dystocia. 260 $c1987 520 $aAs cow-calf producers have strived to improve weaning weights, one of the disappointing side effects of the emphasis on growth in the cattle industry has been increased calving difficulty in first calf heifers. Survey in many states indicate that from 25 to 50% of the beef heifers require assistance at calving. In some herds, this incidence may be as high as 75 to 870 %. Research has clearly shwn the detrimental economic effect of calving difficulty in first calf heifers. Research¹ at Miles City, Montana, reported that 57% of all calf deaths at birth were dystocia related. A study² at the Meat Animal Research Center, Clay Center, Nebraska, analyzed 5,064 parturitions over a 6 year period and found that calf losses at or near the time of birth were four times greater in calves experiencing dystocia than in those born unassisted. 650 $anutrition 650 $aBovino 650 $aNutrição 653 $aBovine 773 $tAgri-Practice$gv.8, n.2, p.26-28, Feb. 1987.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
22/12/2005 |
Data da última atualização: |
22/12/2005 |
Autoria: |
CASCARDO, F. S.; NOGUEIRA, R. I.; GASPARETTO, C. A. |
Título: |
Desidratação de suco de acerola (Malphigia glabra, Linné) por atomização. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
In.: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 5., 2003, Campinas, SP. Resumos... Campinas, 2003. 1 CD-Rom. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Suco: Acerola. |
Thesagro: |
Atomização; Desidratação. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00561naa a2200169 a 4500 001 1415999 005 2005-12-22 008 2003 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCASCARDO, F. S. 245 $aDesidratação de suco de acerola (Malphigia glabra, Linné) por atomização. 260 $c2003 650 $aAtomização 650 $aDesidratação 653 $aSuco: Acerola 700 1 $aNOGUEIRA, R. I. 700 1 $aGASPARETTO, C. A. 773 $tIn.: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 5., 2003, Campinas, SP. Resumos... Campinas, 2003. 1 CD-Rom.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|